onsdag 18 februari 2009

Växthuset

Idag var Birgitta Blanck här på ett möte. Hon jobbar nu på nyföretagarcentrum i strängnäs. Hon är även ansvarig för det nya projektet växthuset i strängnäs. Vi bollade strategier kring nätverk. Hur fångar man på bästa sätt upp männikor i nätverk och vad gör samarbeten starka och hållbara. (Vi på Sisters tycker att vi har svaret på den frågan då vårat samarbete känns hårt som sten... Men det finns alltid plats för nya tankar och ny input. :-)

Birgitta var mycket nyfiken på Sisters in Business konceptet och fick en presentation kring det. Sedan berättade hon om sitt egna projekt som drar igång den 24 aril i Strängnäs. De kommer öppna en ny nod där som heter Växthuset. Växthuset kommer fånga upp och coacha vidare entreprenörer. Hon var full av inspiration och har tidigare varit verksam inom många områden. Med henne i toppen kommer det dra igång ett spännande kontorshotell där.

Att dra nytta av varandra och varandras företag inom olika nätverk är bra och det försöker vi se till att göra.

Den 24 april klockan 07.30 kommer Sisters befinna sig på Växthuset i Strängnäs. Då kör de! Vi önskar dem lycka till och tror på framtida samarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar