torsdag 10 september 2009

VIP på inspelning med TV3

Igår var jag och Cecilia på VIP kväll med våra kära TV3 kollegor. De hade anordnat en mycket trevlig kväll med mingel o mat.

Kvällen såg ut såhär:
Alla som var inbjudna som VIP gäster samlades och blev därefter stylade av make up artister. De sminkade och fixade oss fina i håret. Sedan bjöds det på mingelbuffé och vin. Smarrigt. Taxi till TV3 studio för att beskåda inspelningen av Singing Bee. Denna säsong är det kändisar som är de som tävlar. Det var riktigt kul att se inspelningen framförallt därför att det var så kul personer med. Skrattade så mycket.

En annan mycket viktigt aspekt denna kväll var Martin Stenmark. hmm ja ur flera synvinklar som i det närmaste urartade i skämt om denna hunk. Tjejer, Vin o Martin som samtalsämne kan bara gå åt ett håll. Speciellt med Cecilia Hyrén med i sällskapet. Det hela tvistade till ännu en gång när tjejen som sminkade oss hade varit med på "Ladies night" turnén där hon sminkat alla dessa. Summan av kardemuman blev att jag o Martin o Peter Stormare har delat sminkborstar. Rengöring i all ära men några spår av dem kan det hända att det fanns kvar. Mest troligt. Jag vet att denna story kan kännas allt annat än glammig men det var sjukt kul.

Business ska blandas med skratt och humor o denna kväll fick vi en stor dos av det sistnämnda! Tack för det Martin o Peter.

Här kommer några bilder från kvällen!

Bye the way så var sminkören som heter Kicki Burman riktigt duktig, och kanske viktigast av allt så var hon rolig! Det gillar vi. Hon kändes som en Sister. Hon hade smällt in bra på kontoret!

Tack TV3 och då speciellt Nina Norberg och Malin Schönberg som var de som anordnade detta event! (De två jobbar som säljare på MTG TV som är koncernen som driver bland annat TV3.)


Sissi blir stylad.
Före- och efter- bilder på mig. Tur man blev stylad för innan var jag inte snygg. Sliten som få kan jag säga.Fler bilder från kvällen kommer. Speciellt på kvällens värdinnor som var såå snygga. Todels!

1 kommentar: