fredag 6 februari 2009

LINN

LINN - Living innovation är ett företag som består av Marie Gillstam, Pernilla Conley och Cecilia Hyrén. De jobbar med "inspire" och "improve" hos företag och mot privatpersoner.

Exempel på vad de gör är ett event som heter Innovation Catwalk. Det är precis som det låter - en visning med innovationer. Modeller sminkade ljusskimrande och vitklädda bär runt på innovationer på en scen. I högtalarna strömmar det ut musik blandat med en myndigt beskrivande röst om hur produkten fungerar. Denna catwalk är till för att belysa och lyfta fram nya produkter. Den senaste visningen handlade om miljö och hur man kan förbättra miljöns framtid genom att börja använda innovationer som spar energi. (fason gjorde bildspelet till detta.)

Deras företag är uppbyggt kring en fiktiv person som heter LINN. Denna personen utgår de ifrån när de bygger sitt varumärke. (Kan jag ge som ett hett tips. Fiktiva personer är bra!)

Det är alltid bra input från dessa tre när de "kreerar" i kökets vrå. Mer Linnjektioner i framtiden tack!

2 kommentarer:

  1. Härlig dag idag med mina Linnare på Sisters! Sitter här och fredagsmyser och reflekterar med min son och har munnen full med kolasnören (ihopsnurrade förstås). Vilken superhärlig arbetsmiljö ni skapat på Sisters, man blir lycklig över att besöka er, alltid trevliga och spännande människor att möta. Jag kan avslöja att det möjligen inom kort startar något spännande också i Katrineholm..., inspirerat av Sisters, men "gjort i Katrineholm"! Mys och mums!

    SvaraRadera
  2. Det låter som att ni har något extra där tjejer! Härligt att se starka tjejer som bildar företag! Stort lycka till & stå på er på alla sätt!
    Nyfiken på konceptet kvinna i branschen, om det går att fortsätta vara ödmjuk, som ändå är ett kännetecken för många kvinnor, och ändå konkurrera och driva en tuff rörelse, med andra ord fortsätta vara kvinna i en manlig värld?

    SvaraRadera