söndag 26 december 2010

SEB slår ett slag!

SEB slår ett slag för framtidens entreprenörskap. De utlyser nu ett pris till en av alla bloggare som finns idag. Anmäl dig och du har chans att vinna 100 000 sek. Precis som vilken bloggare som helst kan du vinna dessa pengar. Om du motiverar och marknadsför denna tävling på din blogg. Ett utmärkt sätt att sprida tävlingen på, eftersom den sprids av rätt målgrupp - till rätt målgrupp! Genialiskt!

Mer om tävlingen här!

“I huvudet på en Sister” startades i februari 2009. Bloggen handlar om hur det är att vara en del av Sisters in Business. Sisters in Business är en samling företagare som tillsammans växer och utvecklas. Genom att coacha, inspirera och lära av varandra så utvecklas vi tillsammans. Dina erfaranheter blir mina erfaranheter och den lilla företagaren star inte ensam. Ensam är stark men tillsammans är starkare!

"I huvudet på en Sister" är en blogg som vill inspirera och lyfta den lilla människan till att våga tro på sin dröm och sin passion. Vi vill att alla människor ska se att mirakel sker. Bara man kämpar tillräckligt länge och omger sig med rätt människor. Hittar man människorna, då har man coachningen, stödet och kunskapen.

Passion är drivkraft. Hitta din passion och din drivkraft finns där.
Sisters in Business har stora planer för framtiden. En internationell plan finns för 2011 och hela världen ligger och väntar på att vi ska sprida vårt vackra entreprenörskap. Vi vill sätta Sverige på världskartan genom att sprida vår entreprenörsanda.

Det är personen som är det viktiga. Vi ser personen och vi stöttar och coachar. Hela Sisters plattform är till för att stärka individen till att bli en stjärna som lyser – på rätt plats på himlen! Där den syns bäst!

SEB har insett vikten av att vara en bank för framtidens företagere. Genom att utlysa detta pris har de tagit ställning. De är för framtidens företagande – och de vet vilka det är! Jag blir glad i själen av att få skriva denna motivering – och ha en chans att vinna pengarna. Pengarna skulle komma väl till pass i utvecklandet av bloggen!

TACK för att ni tänker på Sveriges tillgång. Entreprenörerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar