tisdag 8 december 2009

Uppstikare 2009!

Vad är en Uppstickare?
En entreprenör under 36 år som har nått framgång under året och som är en inspirerande förebild – så ser en Uppstickare ut. För åttonde året i rad listar Shortcut 100 spännande personer som är med och formar framtidens Sverige. I årets omgång hyllar vi de unga modiga entreprenörerna som är svenskt näringslivs stora framtidshopp.

Så här har vi utsett Uppstickarna
Shortcuts medlemmar och andra intresserade har fått nominera personer som har grundat ett företag. Frilansskribenten Johanna Alskog har gjort research och juryn har sedan bedömt de nominerade utifrån kriterierna ovan. I vissa fall har nominerade fallit för ålderstrecket medan medgrundare finns med på listan.

Juryn består av
Malin Sund, Shortcuts tf chefredaktör, Mia Berin Kamlén, marknadschef på Shortcut, Mats Gabrielsson, entreprenör och risk kapitalist, Charlie Hansson, vd för Chas visual management och Nina Linander, partner för Stanton Chase international.

Jag fick av en kompis reda på att jag blivit med på listan över Uppstikare 2009. Publicerat i entreprenörstidningen Short Cut.

Blev otroligt glad och jag kunde inte blivit mer peppad just nu av något annat!

Sisters in Business rules. Nu kör vi på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar